söndag 20 februari 2011

Nu börjar det lugna sig!


Nu har jag haft semester ett par dagar, och äntligen börjar det bli ordning på torpet. För er som undrar om jag inget stickat de senaste månaderna så är svaret i princip nej - jag har haft annat för mig! Raggsockarna ovan har jag dock stickat, de var av nöden, men det tog ju inte lång stund, de är i storlek 4 år!
Flytten har tagit tid och kraft, men nu har vi fått det så fint, så fint! Och en bra grej är att jag nu har kunnat hämta den fina sockerlådan jag fått av min mormor! Nu står den nyskrubbad i sovrummet och är bara fin! Undrar vad jag skall ha i den?

Med lugnet kommer också inspirationen, och jag har påbörjat tröjan från Unskijposad ur Snidares Fiskartröjor, en tröja som jag velat sticka länge! Den är ju mastig, men samtidigt rolig, för alla varv är ju olika!
Om någon undrar hur det går med dikt i maskor- tröjan så är den vilande... Det är lite svårt att beräkna ärmarnas längd, så jag har lite tröttnat efter att ha stickat om den en tre- fyra gånger.... men den kommer nog igen tror jag!
Dessutom har jag precis ropat hem ett jättepaket med gamla hemslöjdentidningar på tradera, så nu blir det mycket inspiration!

2 kommentarer:

  1. Vart har ni flyttat? Hoppas att vi får se lite bilder från hemmet. Skönt att du får lite tid och inspiration till stickning. Det är viktigt att få lite stickat då och då.
    Kramar från Provence.

    SvaraRadera
  2. Jag tycker du ska ha vackra garner i lådan!
    /Ann-Britt

    SvaraRadera