lördag 14 september 2013

Reultatet av tävlingen

Ja jag hade ju en lite tävling här på bloggen, och nu är det ju dags att meddela vinnaren.
Rätt svar är att det är den gamla gråärten Raber. En sort vars frö man inte kan köpa i butik, utan själv få odla upp utsäde av om man är lycklig nog att få tag i några ärtor, vilket jag gjorde för två år sedan. Detta frö kommer från fröuppropet, en del av POM, programmet för odlad mångfald, som som samlar in gamla sorter för att dessa skall kunna odlas i större skala och därmed bevaras för framtiden.
Nu är det dock så att jag fick endast två svar, och det enda rätta svaret kom från Yvonne som själv odlar den här ärtan, och hon har väl inte så stor nytta av några fler kan jag tro...
MEN, om Yvonne eller Pysselfarmor vill ha frö (det var ni som svarade, ja Emmas dagar räknas också!) så skicka mig era adresser så skickar jag! Lägg dem bara som en kommentar till det här inlägget, jag kommer inte att publicera dem!
Det här fick mig faktiskt att tänka till runt bloggen. Visserligen tycks det som att jag har en del besökare, men flesta verkar komma hit för att de googlar på tvåändsstickning, Dala- Floda och Binge. Det är ju visserligen också så att detta är en blogg som ger sig ut för att handla om stickning men ofta handlar om mat och odling, och kanske är läsarna absolut ointresserade av frön? Men om man hittar en tävling på en blogg så brukar man väl slänga in ett svar? Det kostar ju liksom inget!
Summa sumarum så har jag insett att min blogg förmodligen inte har så speciellt många läsare, och det är ju inte så konstigt, det finns ju massor av roliga stickbloggar, och därmed funderar jag på om det inte egentligen är dags att lägga bloggandet på hyllan...
Ja, vi får se, kanske kan jag inte låta bli att lägga in en bild när jag har slutfört något fint, som tofflorna här nedan, men annars tror jag kanske att den här bloggen kommer att tystna nu! Tack alla ni som här läst, särskilt Pysselfarmor som ALLTID lämnar så fina kommentarer om det jag gjort! Jag kommer så klart fortätta följa din och alla andras bloggar även om jag slutar skriva själv!

Astrids tossor, eget mönster!

2 kommentarer:

  1. Hej! Det var inte så länge sen jag hittade din länk och jag tycker att du ska fortsätta med den. Det är bra när man blandar olika ämnen i en blogg tycker jag.

    SvaraRadera
  2. Hjertelige hilsen jeg sender deg. Jeg hadde funnet så fine strikkearbeider i blogg di og kanskje du har lyst sender en projekt igjen... jeg fand et deile vottermønster til deg tusen takk. Siden jeg reiste til Vestlandet for noen år jeg strikke med masse glad og jeg hadde begynnt med blog og med språk også. Jeg øsnker deg og dine kjære fin fin advent. Klem

    SvaraRadera