onsdag 30 mars 2011

Hur det går


Nu har jag haft lite handarbetstid igen, och så här ser mitt svartstick ut nu! Det är riktigt kul att brodera det här, eftersom det är ganska fritt trots sin bundenhet, då jag broderar som jag själv tycker efter inspiration från bilder, och dessutom tycker jag det blir riktigt vackert!

Min ryska tröja växer också, fast inte så fort, eftersom jag nu håller på med det tråkiga, ärmarna! En sak som jag dock verkligen gillar är hur perfekt hopmonteringen av bakstycke, framstycke och ärm blir! Det syns nästan inte var de olika delarna börjar och slutar! Enligt beskrivningen skall man sy ett rött stickat band över skarven, men det är ju nästan synd när jag har fått till det så bra...
Fast kanske bra med tanke på hållfastheten... jag vet inte riktigt om jag ska följa mönstret eller inte ännu!

3 kommentarer:

 1. Grattis till biljetten!
  Vi ses inte på fredagen, jag ska dit på söndag. På lördagen går vårt flyttlass!

  SvaraRadera
 2. Hejsan! Jag såg först nu att du kommenterat på min och min kompis blogg! Vi är mitt uppe i projektarbete på skolan, och har inte hunnit blogga på länge... Vilken rolig idé du presenterade! Ingen av oss i klassen kommer från Jönköping, men jag ska framföra ditt förslag och se om någon nappar på att svänga förbi om tillfälle ges! Roligt att du hittade vår blogg - och roligt att ha hittat till din!

  SvaraRadera
 3. Men oj vad avancerat - både broderiet och stickningen....det blir jättesnyggt. Svartstick kunde vi pröva på senaste broderikursen jag gick, men jag "tog mig inte för det" dvs jag hoppade över det då - får bli en annan gång.

  SvaraRadera