söndag 27 maj 2012

Nu är jag gift!

 Nu har vi blivit man och fru! Tyvärr har jag inga bilder att visa på oss ännu, för vi gick ju inte omkring och fotograferade oss själva så mycket, men vänner och familj har tagit massor av bilder, så det kommer! Här är i alla fall några bilder från idag! Mina ringar....
Min brudbukett med pioner, vita syrener, liljekonvaljer och daggkåpa. Pionerna beställde jag i blomsteraffären, resten har jag plockat själv, och kvällen före satt jag och band den här! Jag blev väldans nöjd med den, och den doftar ljuvligt!


 Ja den här är ju inte så vidare vacker dagen efter.... slokig och trist... men den var riktigt fin när det gällde, min myrtenkrona! Helt perfekt faktiskt... men oj oj vad pillig den var att göra, myrten är mycket, mycket skört, går av om man drar åt tråden för hårt!

Jag kommer att lägga in fler bilder så småningom, men jag kan ju i alla fall säga att det var en helt underbar dag! Vi hade underbart väder, fantastisk släkt och vänner som gjorde dagen glad och rolig, och mina fina kollegor gjorde ceremonin mycket vacker! Ett bättre bröllop kan man ju inte ha haft- jag är så lycklig, så lycklig!

2 kommentarer: