onsdag 9 maj 2012

På jakt efter inspiration...

Har verkligen tappat all inspiration för det här med bröllopet just nu, men kyrkan är ju bokad så... Försöker hitta den igen genom att googla lite!
Det är inte klokt vad mycket bröllopsskräp det finns på nätet, vimplar och rosenblad och såpbubblor och jag vet inte allt...
Det här med ekotänk verkar inte ha slagit igenom alls, ju mer akryl och plast som slängs efter en dags användande desto bättre tycks det! Har i alla fall hittat tre hyfsat ekovänliga idéer som jag tycker är trevliga!
 Den här bilden är ju inte så bra, men visst vore det fint med en äreport! Men vi har ju inte riktigt någonstans att ha den...
 Ljuslyktor kanske? Glasburkar och dukar från loppis gör ju att miljöpåverkan inte blir så stor! Nu gifter vi ju oss tidigt på dagen så det behövs ju egentligen inte, men det kunde blivit mysigt!
Men hästskor kanske man kunde göra något av? Lyckobringande och fint! Två rostiga sammanbundna hästskor eller något? Ska genast höra med mina hästägande kollegor i morgon, har två stycken! (Fast de vet inte att jag ska gifta mig så jag får vara listig om jag ska ro det i land!)

1 kommentar:

  1. oj oj vilka planer du har hoppas att de inte genomskådar dig
    :-)))

    SvaraRadera